Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Noë by Ketch’Up

Door Michael op 10.09.2011

A new shop in Brussels has arrived! Shoe addicts hoeven voortaan niet alleen richting Antwerpen om hun lievelingspaar Noë pumps te scoren. Nope ook Brussel heeft zijn eigen Noë shoe store. Noë by Ketch'Up is een gloednieuwe shop in het centrum van Brussel. Het is het resultaat van een samenwerking tussen Sofie Segebarth & Nicolas Paulus en het befaamde Belgische schoenenmerk Noë. 

Het schoenenlabel is ontworpen in 2008 door Luc Dereu. In Brussel opent het zijn deuren in dezelfde straat als Mr. Ego trouwens. Niemand minder dan modegoeroe Bernard Gavilan zal het management van de store voor zijn rekening nemen. Noë staat bekend voor zijn extreem grote keuze aan pumps in 80 kleuren. Naast de uitgebreide waaier aan schoenen zal je in de winkel ook kleedjes van Fever kunnen kopen, of leuke accessoires en kleurrijke nagellakjes van Barry M

Noë by Ketch'Up opent vandaag de deuren. Ben je dus op zoek naar de ideale pump voor je outfit? Zak dan af naar de Steenstraat voor Noë by Ketch'Up!

Noë by Ketch'Up
Steenstraat 22
1000 Brussel
www.noepumps.com

page loaded