Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony

Door Karen op 10.09.2011

Ere wie ere toekomt. Wij waren reeds fan van Martin Margiela. Maar nu MM6 Maison Martin Margiela in samenwerking met New Yorkse retail pioneer Opening Ceremony de modescène bestormt met een capsule collectie, kunnen we groupiegedrag niet langer uitsluiten. De lancering van dit unicum in Graanmarkt 13 in Antwerpen stond daarom al geruime tijd met dikke roze letters te pronken in onze agenda en afgelopen donderdagavond was het dan eindelijk zover. De opborrelende wauw-kreten hebben we beleefd weten onderdrukken, maar we konden het echt niet helpen zo nu en dan, en zonder twijfel 99 procent van de aanwezigen samen met ons, even flink naar adem te happen.De hele collectie is, zoals eerder vernoemd, simpelweg adembenemend en het zou ons niets verbazen moest binnen no time heel modelievend België staan aan te schuiven om de satijnen tops, leren jasjes, knitted vesten en al het andere moois te kunnen bemachtigen. Het kleurenpalet is eerder basic, denk beige, zwart, grijs en bruin. Maar MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony heeft zich eveneens laten verleiden tot enkele key pieces in oranje-rode tinten.Dankzij het conceptuele verhaal achter de collectie kan je op een speelse en functionele manier alle stukken eindeloos mixen, matchen en transformeren. Zo kan je laarzen omtoveren tot enkellaarsjes en de zakjes op de handtas eveneens afzonderlijk gebruiken als clutch of portemonnee. En gents, all we want for Christmas this year zijn de geweldige vriendschapswanten zodat we het nieuwe jaar heerlijk warm, hand in hand kunnen inzetten. In one and the same mitten that is!


Je kan nog tot en met zaterdag 24 september terecht bij Graanmarkt 13 om de MM6 Maison Martin Margiela x Opening Ceremony exhibition te bewonderen. Meteen een geldig excuus om er nog eens binnen te springen. En om je kredietlimiet te verhogen. We're just saying ...

page loaded