Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cosi Cosi

Door Bieke op 09.09.2011

Terwijl New York op volle modetoeren begint te draaien, wordt er in ons Belgenland al naarstig geshowd. Cosi Cosi pakte gisteren al uit met een najaarsmodeshow om U tegen te zeggen. Belmodo.tv was erbij, werd ondergedompeld in de wondere Cosi Cosi wereld en - geloof ons-  de drang om met een lading wanna haves in de ruime crèmekleurige pashokjes te duiken en die creditcard in de aanval te hebben was groot... gevaarlijk groot. 


Knappe stelten zoals onder andere Phaedra Hoste, Ellen Petri en Joke Van de Velde flaneerden elegant over de catwalk en gaven ons een voorsmaakje van het eclectische winterseizoen. Wat ons betreft slaan Dimitri De Roeck en Caroline Verdonck, het eigenaarsduo achter Cosi Cosi, de nagel op de kop met hun herfst- en wintercollectie: sprookjesachtige silhouetten bestaande uit een mix van materialen, grijs doorweven met een tikkeltje bordeaux, camel en crèmegekleurde tenues, stoere doch elegante broeken gecombineerd met chique blouses in pastel, glamoureuze avondjurken en hier en daar spotten we ook een leopard printje én enkele superknappe mantels.
Cosi Cosi is een luxueus pareltje in shoppingland Antwerpen, weliswaar enkel voor de ladies sorry boys, en huist gevestigde waarden zoals Patrizia Pepe, Atos Lombardini, Supertrash, Ted Baker, Fairly, Frida en Christina Effe, met ieder zijn aparte corner - ultiem en comfortabel shopplezier gegarandeerd. Daarnaast kan je er ook prachtstukken van andere merken als Pinko, Focus, Maison Clochard en Divina bij elkaar shoppen. We tell you: fashionista's van het eerste uur of gewoonweg ladies with an attitude die houden van een Italiaanse slash LA fashionstijl zullen hun gading bij Cosi Cosi zeker weten te vinden om de winter in stijl door te brengen.
Karen et moi klinkend op het collegaschap en het sympathieke Listen Up team Barbara en Charlotte die er op los twitteren.

Het ganse weekend kan je trouwens bij Cosi Cosi terecht voor het vieren van de nieuwe herfst-& wintercollectie. Vandaag 9 september & morgen 10 september kan je in de winkel shoppen en krijg je lekkere bubbels. Zondag 11 september kan je er terecht voor een fashion show om 15:30, hiervoor best ff aanmelden op de Cosi Cosi website. Ziezo, Belmodo.tv heeft zijn gezonde portie mode gehad voor vandaag (lees: een lust voor het oog, een verfijnd hapje en een glaasje sparkling bubbels). May the next one enter the building!

Cosi Cosi
Lombardenvest 45 - 53 - 55
2000 Antwerpen
03/231.30.32
www.cosicosi.be

page loaded