Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kurt Geiger lanceert accessoirelijn!

Door Lies op 07.09.2011

Kurt Geiger, het Britse footwear toplabel, en één van mijn absolute favorieten wat betreft betaalbare shoes, heeft sinds vandaag een accessoirelijn uit. And it is goooood! De nieuwe lijn luistert naar de naam Everything But the Dress en is samen gelanceerd met de nieuwe KG website: kurtgeiger.com.

En we zagen dat het goed was! Goed uitziende handtassen in mooie kleuren en met mooie details sieren de nieuwe e-shop, alsook supercute juweeltjes: heerlijk mini en niet in your face: I like it. Ook de kleine selectie aan oa riemen en zonnebrillen, zijn net goed.

Go check it out, en vergeet ook de Everything But the Dress-blog niet, for some inspiration: www.everythingbutthedress.com

page loaded