Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

GeoDeco by Elisa Lee

Door Michael op 06.09.2011

Elisabeth Leenknegt aka Elisa Lee lanceert een nieuwe project met GeoDeco. Verwacht je aan de perfecte mix van de glas-in-loodraam techniek & Art-Deco vormen. Voor de inspiratie van dit project moest Elisa niet ver zoeken want die kwam uit haar eigen familietraditie & directe omgeving. Haar grootvader leerde haar immers de knepen van het vak. Maar de grote vraag bleef hoe je dit principe kan gebruiken voor juwelen? Na veel experimenteren slaagt Elisabeth erin om mondgeblazen glas te omhullen met handgesmeed zilver. 


Ideëen rond kleur & vorm kreeg ze door haar nieuwe thuisstad Ronse. Daar vind je namelijk een rijke Art Deco geschiedenis. Denk dus aan geometrische vormen en kleuren al geel, roze & groen. Alles gemaakt vanuit een overheerlijk buikgevoel. Ontdek & geniet mee van de superknappe GeoDeco collectie van Elisa Lee. We love it!

www.elisa-lee.be

page loaded