Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Announcing Rookie

Door Bieke op 05.09.2011

De excentrieke quirky Tavi Gevinson aka wonderkind, of beter bekend als de piepjonge (lees: 15 jarige) modeblogster achter Style Rookie die al 2 jaar internationale furore maakt in modeland, lanceert vandaag haar eigen onlinemagazine: Rookie.

Voor wie Tavi nog niet kent, een snelcursus kan je terugvinden op 'Blog to watch: Style Rookie'.

De inhoud van Rookie is zo ingedeeld dat iedere maand een specifiek thema in de kijker komt te staan, beginnend met het back-to-school thema en andere lifestyleitems die daarbij aansluiten. La Gevinson belooft haar lezers zoet te houden met 3 artikels per dag: een eerste na schooltijd, een tweede rond dinner time en een derde 'when you do your last Facebook check around bed or whatever'  dixit Tavi.

Neem dus vanaf vandaag zeker eens een kijkje en verwacht je aan een universum van tienermode, -beauty en -lifestyle met de nodige wijsheid. Ook zullen pittige gastredacteurs zoals Jack Black, Patton Oswalt, Zooey Deschanel en Kid Sister de inhoud van het onlinemagazine spijzen. Een schot in de roos als je het ons vraagt want ook New York Media, de grote broer van New York Magazine, is razend enthousiast en neemt zonder boe of ba het complete advertising luik van Rookie voor zijn rekening.

Damn... she's got talent...rookiemag.com

page loaded