Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy B-day to Swatch Antwerp

Door Michael op 03.09.2011

Time to party! Want de Swatch conceptstore in Antwerpen viert vandaag zijn 5de verjaardag. Speciaal voor deze keivrolijke dag lanceert Swatch een nieuwe reeks Gents horloges. De nieuwste collectie bestaat uit donkergroen, donkerblauw, grijsblauw, beige én paars. Wanna have? Rep je dan vandaag meteen richting Huidevettersstraat en maak kans om dit volledig nieuwe Gents gamma in 1 keer te winnen.

Laat alles dus vallen, ook al ben je net aan het knabbelen, want naast deze toffe wedstrijd krijg je er ook lekkere hapjes & drankjes. Turn yourself into party mood en snel richting Swatch in Antwerpen. If you win, laat ons dan gerust iets weten.

Swatch conceptstore
Huidevetterstraat 13
2000 Antwerpen
www.swatch.com

Vul deze flyer in & kom dus op zaterdag 3 september naar de Swatch shop in Antwerpen. Wie weet ben jij de winnaar van de nieuwe 5 Gent modellen!

Time to check the time dus. Veel succes!

page loaded