Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

You like what you see?

Door Tiany op 01.09.2011

1 september is voor ons dan niet de cue om weer naar school te trekken, maar het is  wel een dag met big news. Ten eerste vind je vanaf vandaag mijn eigen persoonlijke Kirilove Blog op Belmodo.tv, waar ik je op de hoogte zal houden van mijn persoonlijke fashion escapades, outfitposts, tripjes en inspiratie. 

Vanaf nu zullen we iedere twee weken een nieuwe guest editor hebben. We beginnen meteen met een klepper: Tim Van Steenbergen.  Hij viert deze maand het tienjarig bestaan van zijn label en werkt in rechte lijn naar de modeweek toe. Je leest bij Belmodo.tv alles over zijn ervaringen.

Om dit alles te vieren hebben we grote wedstrijd voor jullie in petto: je kan namelijk mijn nieuwe Miele wasmachine winnen, die hé-le-maal gevuld is met Belgische designer outfits. 

Bij deze een warme welkom op de nieuwe Belmodo.tv! So tell me, do you like what you see?

page loaded