Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swingend nieuwe Lanvin commercial

Door Karen op 01.09.2011


Het Lanvin jurkje dat we vorig jaar bij H&M scoorden is nog steeds onze favoriete party outfit. It's just fun, vrouwen die er hebberig naar staren en mannen die sans problème hun portemonnee bovenhalen voor een rondje strawberry daiquiris. We konden dan ook alleen maar toejuichen dat alle modemagazines bol stonden van dit zalig Franse modehuis. En we hebben een aangenaam voorgevoel dat dit weldra opnieuw het geval zal zijn. De reden hiervoor is de commercial voor de nieuwe wintercollectie 2011. Origineel, catchy en it puts a smile on your face.

Picture this: modellen Karen Elson en Raquel Zimmermann, prachtig uitgedost voor a night on the town, schuddend met hun bevallige derrières. Echt sierlijk kunnen we hun dansje niet noemen, maar net die stroefheid zorgt voor een frisse komische noot. Terwijl de dames hevig met hun clutch wapperen, zwieren enkele mannelijke collegamodellen stuntelig met de armen in het rond. Lanvins artistiek directeur Alber Elbaz zorgt voor le moment suprême door op het einde van de clip de mannen even te vergezellen. Wie zegt dat high fashion niet leuk kan zijn?

Watch, enjoy en probeer net als ons tevergeefs I Know You Want Me van Pitbull uit je hoofd te krijgen.

page loaded