Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Je m’appelle Claudine

Door Michael op 01.09.2011


Constant op zoek naar de meest leuke accessoires, probeer je origineel te zijn & wil je er mee uitpakken? Wel dan hebben we een aanrader met Col Claudine. Het kleine label is van de hand van ontwerpster Rebecca Despeghel. Verwacht je enkel en alleen aan prachtige en verfijnde kragen aka ne schone col om je outfit helemaal af te maken.

De naam col Claudine verwijst naar het boek Claudine at school uit 1900 van de schrijfster Colette. Het 15 jarige hoofdpersonage Claudine droeg er een witte kraag. Die witte col raakte superbekend en kreeg daardoor de naam col Claudine.


Rebecca is make-up artieste & haarstylist. Ze is superaangenaam en mega-enthousiast. Toen ze plots bij het zien van een stuk leder getriggerd werd door haar creativiteit besliste ze om te beginnen met col Claudine. Rebecca zocht en vond de col helemaal opnieuw uit. Maar Rebecca doet het niet alleen, ze laat zich omringen door haar beste vriendin Barbara

Let's meet Claudine @ www.colclaudine.be

Wil je Col Claudine in huis halen? Surf dan naar De Invasie.

page loaded