Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VMA’s: not so best dressed

Door Lies op 31.08.2011

De Video Music Awards zijn elk jaar weer een spektakel van jewelste. Niet alleen de show wordt zwaar onder de loep genomen, ook (en vooral) de outfits van de gasten ontgaan niemand. Op het net circuleerden dan ook al tijdens de show van afgelopen zondag meteen duizenden 'best en worst dressed-lijstjes'. Aanvoerder van het best dressed-lijstje lijkt met stip Beyoncé, misschien ook omdat ze er als future mommy zo mooi en stralend uitzag.

Worst dressed dit jaar? Ja doe mij toch ook maar Nicki Minaj en Miley cyrus. Woorden schieten te kort om die outfits te omschrijven...Er moet natuurlijk altijd iemand de bal misslaan, dat is net de fun! Daarom kijken wij al uit naar de miskleunen van volgend jaar, en zetten wij enkele gedrochten van weleer nog eens op een rijtje. The usual suspects zijn er weer bij, enkel Gwen Stefani's periode van te veel contact met Eve was ik even vergeten!

Watch and learn ofte hoe het niet moet!

Nicki en Miley...

Gwen Stefani en Rose McGowan ofte Rose McNoGown

Lil' Kim -tha queen of FOUT- en Macy Gray

Christina Aguilera in haar Durrrrty periode, en Coco, de vrouw van Ice T: always durrrty will always be duurty!
Kleine recreatieve tip van mijnentwege: google afbeeldingen met zoekterm 'Coco Ice T'

page loaded