Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël Verheyden x Barbara Sarafian

Door Michael op 31.08.2011

Accessoires- & handtassenontwerper Michaël Verheyden heeft een handtas ontworp voor/samen met actrice Barbara Sarafian. Blijkbaar was het ff zoeken vooraleer hij iemand vond die professioneel doch stijlvol door het leven gaat. Maar nu is zijn queeste beantwoord met Barbara Sarafian.

De Barbara tas is super discreet maar bevat enkele subtiele details, binnenin is ze vooral praktisch. Ze is beschikbaar in een versie om over je schouders te dragen én een versie om schrijlings te dragen. De schoudderriem kan je bij beiden verlengen of verkorten. Verkrijgbaar in zwart en donkerbruin kalfsleder. Wil je nog exclusiever gaan, dat kan want er zijn ook enkele exemplaren met 3 verschillende kleurtjes. Je telt € 350 neer voor de bag. De Barbara bag koop je bij o.a. Donum in Hasselt & Antwerpen, Zin in Leuven, Sevens in Gent, De Ruyte in Belselse, Chloë in Diest én natuurlijk in de Michaël Verheyden store in Antwerpen.

Michaël Verheyden is met deze celebrity collab niet aan zijn proefstuk toe. Eerder waren muzikant/producer James Murphy van LCD Soundsystem, Chicks on Speed & Bent Van Looy van Das Pop bereid tot samenwerken. Benieuwd welke the next big thing zal worden, ik weet er alvast 1'tje!

www.michaelverheyden.be

page loaded