Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kipling by Jean-Charles de Castelbajac

Door Michael op 30.08.2011Accessoiremerk Kipling introduceert zijn allernieuwste samenwerking met fashion icoon Jean-Charles de Castelbajac. De collab resulteert in een prachtige en vooral funky winter- & herfstcollectie 2011. Denk grafisch, kleurrijk en vooral voordelige collectie van tassen voor de fast-moving generatie. De Castelbajac ziet de collectie als zijn eigen Popaganda. "Kipling x JCDC is like a manifesto. It's a gift for the public", dixit Jean-Charles.

De versmelting van Kipling & de topontwerper bestaat uit 4 lijnen waaronder Game Ever, Psycho-Daisy, NylonClub & Candy-Say. Alles overgoten met een superfancy Jean-Charles de Castelbajac saus. Game Ever is allicht het meest typische Castelbajac design. Verwacht je aan zwarte accessoires met opvallende kleurrijke details. Psycho-Daisy knalt dan weer met een neo-skelet print in verschillende kleuren. Hou daarbij zeker het Japanse symbool met de aapjes 'Horen, zien & zwijgen' in je achterhoofd en je bent volledig mee!

NylonClub is JCDC's ode aan de bourgeoisie. Duidelijk geïnspireerd op de Britse jachtcultuur met nylon & leder variaties. Quilted like crazy! Candy-Say is dan weer een kleinere collectie van mini-schoudertassen in 3 opvallende prints: regenbogen, strikjes en de overbekende Kipling aap.

Voor alle liefhebbers van een unieke tas, The Kipling by Jean-Charles de Castelbajac collectie ligt nu in de winkel. Waar naar toe? Wel je kan hem kopen in een aantal geselecteerde Kipling shops, bij de Jean-Charles de Castelbajac verkooppunten én online op www.kipling.com

Een gedetailleerd overzicht van places-to-buy kan je vinden op www.kiplingxjcdc.com

page loaded