Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feeling forever 21

Door Patricia op 30.08.2011

Maar liefst 5000 vierkante meter Forever 21 wordt vanaf vandaag losgelaten op Antwerpen. Het Belmodo.tv-team nam gisteren een kijkje in het filiaal van de Amerikaanse modegigant en het was er zo groot dat we elkaar bijna niet meer terugvonden tussen alle goodies. We waren trouwens allemaal in partymode aangezien het de verjaardag was van lady Angelique. Een glaasje champagne (of twee) was dus niet misplaatst. Een beetje shoppen ook niet.


Belmodo in pre-Forever 21 partymode. Birthdaygirl A. draagt haar Belmodo.tv-cadeau al.

De façade van de winkel op de Meir: niet te missen. Hier kan je vanaf nu komen shoppen voor mannen, vrouwen en kids.Marijs, tweeting away.

Did anybody order a truckload of accessories?Schoenen!


page loaded