Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Etam AW ‘11-‘12: instant retro romantiek

Door Bieke op 29.08.2011

Het is niet alleen je kleerkast die smeekt om die seizoensgebonden vernieuwing, ook je onschuldige lingerielade moet mee met de trend. Willens nillens, je kan er gewoonweg niet onderuit.
En dat hebben ze bij Etam goed begrepen: retro bloemen en subtiele polkadots, slips met hoge taille, een mix van elegante kant en borduursels en de niet te vergeten zachte satijnen stofjes en vrouwelijke plissées. Het Franse lingeriehuis ontwerpt sinds 1916 betaalbare bh's en slipjes en deze vintage-rijke invloeden worden duidelijk gereflecteerd in de collectie van dit najaar, steeds de celebration van de vrouwelijkheid in het achterhoofd natuurlijk. 

Ook dit keer schittert de topbeauty Natalia Vodianova op de campagnebeelden in haar onwaarschijnlijk strak lichaam en weet ze ons te verleiden met haar neo-sexy looks. Eerder al kon je op Belmodo.tv over haar samenwerking met Etam lezen in 'Natalia Vodianova voor Etam'.

Believe me, alleen al onderstaande beelden zullen jouw vurig romantische ziel aanwakkeren... om nog maar te zwijgen over de harten die je met deze prachtcombinaties sneller zal doen slaan.
Gewoon inslaan die handel!www.etam.be

page loaded