Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gisele Bündchen showt Iconic Styles Esprit

Door Michael op 28.08.2011


De schoonheid van Gisele Bündchen is bijna niet neer te pennen in woorden. De verbazing werd zelfs nog groter toen ik te horen kreeg dat Gisele het nieuwe gezicht is van de gloednieuwe Esprit-campagne. Bündchen showt de herfst- & wintercollectie 2011/2012 van het kledingsmerk. Esprit presenteert 3 moderne looks: de Iconic Styles. Gisele showt deze stijlen met verve.

Volgende seizoen focust Esprit zich trouwens op het product. Belangrijk hierbij is het materiaal, de verscheidenheid & de kwaliteit van de kledingsstukken. Naar gelang de gelegenheid kan je stuks combineren en zo verschillende looks creëren. Van casual tot glamour. 

De allernieuwste reclamecampagne toont waar het bij Iconic om gaat: een persoonlijkheid met een frisse & individuele uitstraling. Gewoon een op en top zelfverzekerde lady. Ideale match met Gisele dus!www.esprit.com

page loaded