Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bubbels By Malene Birger!

Door Lies op 28.08.2011

Antwerpen verwelkomt een gloednieuwe flagshipstore. Het zeer fijne Deense merk 'By Malene Birger' is neergestreken in het hart van het modecentrum en daar werd afgelopen donderdag in de Ijzerenwaag menig glaasje op gedronken. Het was enorm gezellig, de genodigden hadden er zin in, de BMB-ladies zagen er prachtig uit in hun stijlvolle glitter-leggings, maar het hoogtepunt bleef toch het ontdekken van de prachtige Fall/Winter11 collectie.

De Ijzerenwaag is bezig aan een grote opmars, en de gezellige By Malene Birger shop is de kers op de taart. BMB staat voor affordable luxury en je vindt er dus tonnen absolute must haves, waarvan de kwaliteit en het comfort ook nog eens ongelooflijk zijn (lees: wollen cardigans waarmee je uren zou willen knuffelen in foetushouding).  Geen fast fashion dus, als in 'zo fast dat er geen tijd meer was voor een dubbele zoom', en waarvan je de helft dus na één keer dragen kan wegkieperen.

Allen daarheen! Waarheen?
By Malene Birger
Ijzerenwaag 11
2000 Antwerpen
+32 3 233 23 06 

 

Last but not Least: dé sequin leggings!

page loaded