Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brand crush: April, May

Door Patricia op 28.08.2011

In het rijtje Maje, Sandro, Paul & Joe,... mag je vanaf nu een nieuw merk aanvullen: April, May. Dezelfde Franse allures, een hoog bohemian meets girly girl gehalte.

April, May is sinds 2005 het geesteskind van Diane Goldstein en haar man Yohan Sitbon. Diane begon ooit bij het eerder genoemde Paul & Joe en nam de nonchalante maar luxueuze feel van het merk mee in haar eigen collectie. Lees: elegante, vrouwelijke stukken, een beetje print, een beetje glam.

Deze winter sluipt er een klein beetje seventies in de collectie door flaphoeden, maar de roklengte blijft flink boven de knie en de broeken skinny. Sequins en luxueuze stoffen met print worden gemixt met wollen truien, gedecoreerde jasjes en katoenen blouses. Wij zijn helemaal verkocht.

page loaded