Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sober mais très chique

Door Karen op 25.08.2011

Ok, vijf nieuwe bikini's was misschien een tikje te optimistisch voor een Belgische zomer. What's a girl got to do nu het weer al onze zomerplannen helemaal in de war stuurt? Het net afschuimen en ons reeds verheugen op al het moois dat we dit najaar op fashion front mogen verwachten natuurlijk! Het gevolg? Een stuiptrekkende muisvinger en een nieuwe grote liefde. Eentje die onze bankrekening wel eens gevaarlijk richting rood zou kunnen drijven want we willen simpelweg alles. Eén blik op deze nieuwe Sober-collectie en je weet wat we bedoelen: opmerkelijke details, uitstekende kwaliteit, een perfecte fit en een ingetogen elegantie. Tijdloze stukken zijn nu eenmaal een investering waard, niet?

Het verhaal achter Sober begon in 2009, toen Robbert Wefers Bettink en Cissy Noordeloos samen afstudeerden aan het Amsterdam Fashion Institute. Ze sloegen de handen in elkaar en zo was Studio Sober een feit. Sindsdien verwennen ze ons keer op keer met adembenemende collecties. Hun Nederlandse roots gebruiken ze trots als inspiratiebron voor de vorm, kleur en stijl van hun ontwerpen.

De nieuwe herfst/winter-collectie uit wol, katoen en zijde is gekenmerkt door hedendaagse, scherpe en cleane silhouetten met een vette knipoog naar het verleden. Het Sobermeisje heeft een gave, witporseleinen huid, een flinke bos vuurrood haar en dito lippen. In combinatie met de kledij in warme aardetinten een sprookjesachtig en harmonieus geheel.

Helaas kan je Sober tot nog toe enkel shoppen in Nederland, maar we houden je op de hoogte. Ondertussen: see you all in Eindhoven Belmodo.tv-lovers!

Fotografie door Barrie Hullegie & Sabrina Bongiovanni

page loaded