Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glee sings Fashion’s Night Out

Door Michael op 25.08.2011

Ooit gehoord van Fashion's Night Out? Dat moet wel want in de United States of America is het alom besproken. Iedereen wil er absoluut naartoe voor de fashion en voor het celebrity spotten. Fashion's Night Out kortweg FNO is een fashion event op donderdag 8 september. In allerlei high brand stores, shopping malls en creative places kan je terecht voor shopping. Tal van celebrities, modellen en designers verbroederen met de shoppers in de winkels zelf. De kers op de fashion cake is een grote modeshow aan het Lincoln Center in New York. We wanna gooooooooooooo!

To make it even more fancy zal ook de volledige Glee cast present zijn. Daarvoor kan je in de september issue van Vogue al een feature lezen en een fotoshoot zien van de cast. De foto is trouwens high topic want Vogue heeft zijn fotoshopwerk blijkbaar niet zo goed afgeleverd. Maar om nog meer buzzzzzz te creëren, maakten de Glee-acteurs nog een spetterende promovideo. And yes we still wanna go!

Just click play and watch...

page loaded