Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stem voor jouw favoriet Natan model!

Door Michael op 23.08.2011

Met Miele Catwalk 2011 in het vooruitzicht ging designer Edouard Vermeulen van Natan op zoek naar hét ideale model om zijn bruidsjurk te showen op Miele Catwalk. Check het Belmodo.tv-artikel Natan zoekt een model. Gigantisch veel dames waagden hun kans om het trouwkleed van Natan te mogen dragen. Vorige week mochten 10 meisjes zichzelf voorstellen aan de couturier himself tijdens een casting in Brussel. Uit de 10 geselecteerde modellen koos meneer Vermeulen 3 meisjes die kans maken op de felbegeerde titel: de bruid van Natan.

Laura Servaty, Blake Lauder & Emmy Gaissert  zijn de finalisten van de Natan zoekt een bruid wedstrijd. Help hen om hét Natan model voor Miele Catwalk 2011 te worden. Stem mee & bepaal welk model de bruidsjurk zal showen. Bovendien maak jij zo ook kans op 1 van de 5 duotickets voor het defilé van Miele Catwalk op vrijdag 9 september 2011. Klik hier & breng je stem uit!


Laura Servaty 


Blake Lauder 


Emmy Gaissert

De uiteindelijke winnares wordt bekendgemaakt tijdens de avant-première van Miele Catwalk op donderdag 8 september 2011. Wil jij jouw tickets nog bestellen surf dan vliegensvlug - jaja want de tickets are going strong - naar www.mielelifestyle.be.Belmodo.tv is compleet klaar voor het fashion event van het jaar! Yes we do. Ready set & vote!

page loaded