Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PREVIEW: Kirilove by Tiany

Door Patricia op 23.08.2011

Hét moment is aangebroken, Tiany's collectie voor Vero Moda ligt vanaf dinsdag 6 september in de winkels, en je krijgt hier bij Belmodo.tv de exclusieve preview van de campagnebeelden. Tiany en Vero Moda sloegen de handen in elkaar en ontwierpen samen de Tiany Kirilove collectie, die alle facetten van het "vrouw zijn" benadrukt. Ons opperhoofd is naar de bescheiden mening van deze redactie de ideale persoon om dit multivrouwendom te vertegenwoordigen: fashion lady, creativo, vriendin, vrouw, mama,... Iedere titel draagt ze met glans. 

We zijn heel blij dat de Kirilove collectie vanaf september ein-de-lijk in de rekken hangt, zodat alle andere multitaskers out there zich ook tegoed kunnen doen aan de goodies van de hand van lady T. En oh, oh, by the way, ziet ze er niet geweeeeeldig uit?

P.S.: Hou Belmodo.tv in de gaten want één dezer lanceren wij een GIGANTISCHE Kirilove wedstrijd... To be continued...


page loaded