Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When Arrow meets A.F. Vandevorst

Door Michael op 22.08.2011


Het hemdenlabel Arrow maakt al meer dan 160 jaar het mooie weer met prachtige klassieke hemden. In de fifties & sixties stond het brand gekend als the colorful white shirt company. Arrow gaf hun wit hemd aan het Belgische designersduo A.F. Vandevorst. Deze creatieve collab leverde een strak wit hemd op voorzien van het typische A.F. Vandevorst kruis. 

De collab verschijnt in een limited edition white shirts. Slechts 100 stuks zijn gemaakt. Tijdens een exclusieve soirée in Villa II in Knokke kregen 80 ambassadeurs hun eigen exemplaar. Wil je dit exclusief hemd in huis halen, dan moet je snel zijn. De resterende 20 exemplaren zijn te koop in de pop-up store van A.F. Vandevorst in Knokke. 


Belmodo.tv loves deze classy collab want een goed wit hemd is onmisbaar in elke garderobe! Super combineerbaar & handig om die classy look te creëren.

www.afvandevorst.be

www.arrowlife.com

page loaded