Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brussels Boutikq

Door Michael op 21.08.2011

Where fashion & design meet, bruist het steevast van de creativiteit. En waar kan dat beter gebeuren dan in de Dansaertwijk in Brussel. Héérlijk om te shoppen, Belgisch talent te ontdekken en nog lekker wat te eten ook. Binnenkort krijg je er nog een must-visite spot bij in die buurt. Vanaf donderdag 8 september tot en met zondag 30 oktober 2011 verwelkomt de pop-up store Brussels Boutikq mode & design met open armen. 

Brussels Boutikq zal collecties & designstukken samenbrengen van meer dan 27 Brusselse mode- & productdesigners. Place to be is het toekomstige Brussels Centrum voor Mode & Design. Verwacht je aan klinkende Brusselse namen als Sandrina Fasoli, Jessie Lecomte, Annemie Verbeke, Girls From Omsk, Christophe Coppens, Walter Lecomte, Carine Gilson of Le Fabuleux Marcel de Bruxelles. Design zal je er krijgen van o.a. Hugo Meert, Jean-François d'0r, Nathalie Dewez & Raphaël Charles. Ook veelbelovende talenten als Marc-Philippe Coudeyre, Heidewinne, Kim Stumpf, Olivia Hainaut, Piece of Chic of Antoinette Ribas, Grégoire Motte & Nicolas Bovesse.

De pop-up store staat onder artistieke leiding van onze Belmodo.tv choe choe Linda Van Waesberge. Linda is al jaren topstyliste, fashionaddict & shoppinggoeroe. Ze werkt o.a. voor Goedele & De Standaard Magazine. Belmodo.tv loves Linda Van Waesberge en bijgevolg kijken we ontzettend uit naar Brussels Boutikq. De gloednieuwe pop-up store reist nadien trouwens naar Londen voor de Brussels Day. 

Brussels Boutikq
vanaf donderdag 8 september 2011 tot en met zondag 30 oktober 2011
Nieuwe Graanmarkt
Nouveau Marché aux Grains 10
1000 Brussel

www.modobrussels.be
Open op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag
van 10:00 tot 18:00

page loaded