Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Humanoid speelt verstoppertje

Door Patricia op 20.08.2011

Het thema van de wintercollectie van Humanoid is dit jaar Hide and Seek. Er werd voor deze collectie gespeeld met verschillende kleuren, materialen en vormen.

Het Nederlandse merk mixt en matcht laagjes doorschijnende stoffen, breisels en jersey in typische warme Humanoidkleuren. Deze werden aangevuld met roze, oker en donkerrood en zorgen voor een mooi kleurenspel doorheen de hele collectie. Moois waar een mens hebberig van wordt...De volledige collectie kan je hier bekijken. Humanoid wordt overigens dertig dit jaar en lanceert hiervoor twee limited edition items: een magazine en een T-shirt.

Voor meer Humanoid, check zeker ons videoreport van Arnhem, met de prachtige flagshipstore van het merk.

page loaded