Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Video preview: COS F/W11-12

Door Michael op 19.08.2011

Exclusief bij Belmodo.tv krijg je de video's te zien waarbij COS zijn F/W 2011-12 collectie voorstelt voor zowel mannen als vrouwen. Volgend seizoen kiest COS resoluut de kaart van modernistisch met een retro accent. COS kiest voor de stijl van films als The Graduate & Funny Girl.

Denk aan een sobere, marineblauwe wijd uitlopende jurk met lange mouwen of een top met capuchon. Het Zweedse brand speelt op een zeer subtiele manier met wat je ziet. Bijvoorbeeld een rok en top in contrasterende kleuren lijkt gewoon een jurk in 2 kleuren te zijn. Of een pittige cocktailjurk wordt bijzonder classy met een mooi onderrok. 

Omdat jouw loverboy er natuurlijk ook goed moet uitzien, is COS een absolute aanrader om ook voor hem te gaan shoppen. Voor de winter brengt het merk een nieuwe kijk op casual katoen & denim. Scoor dus voor hem die elegante wollen blazer, die zachte geribde rolkraagtrui of die sexy katoenen broek zonder bandplooien. In zo een outfit is Steve McQueen nooit veraf!


Het kleurenpalet van COS bestaat voor komende winter vooral uit aubergine, krijt, steenkool, marineblauw & mosterkleur. Af en toe flink aangevuld met opvallend roze of fel oranje. Accessoires ontbreken natuurlijk ook niet. Sobere veterschoenen, lederen handschoenen of sleehakken ... voor elke outfit het perfecte stuk om af te werken. 

COS kiest ook voor de winter opnieuw voor items die passen in hun modernistische filosofie. Absolute stijlklassiekers die niet mogen ontbreken in jouw wintergarderobe.

www.cosstores.com

page loaded