Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

On a budget little me… In Primark we trust!

Door Tiany op 18.08.2011

I'm a fashion addict...duhhh en omdat ik zo graag mogelijk, zo veel mogelijk wissel van outfits, looks en kledij vind je mij regelmatig terug in de locale H&M's, Zara's, New Looks, River Islands en Vero Moda's van deze wereld. Toegeven, I'm a splurger als het op accessoires komt, maar die gaan nu eenmaal wat langer mee en maken je look helemaal af.

So on my to-do list een dagtripje Luik (ohh Primark, why the hell are you so far) om me weer te kunnen storten op de ultra betaalbare wintercollecties. A dash of Fendi, some retro glamour and very ladylike... echt helemaal mijn stijl! Dit dan een beetje upgraden met een Prada ceintuur en Marni wedges en je kan weer zo de catwalk op... niet?

 

 

page loaded