Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rachel Comey

Door Patricia op 17.08.2011

Ik ging naar New York en nam terug mee... een brand new fashion obsession voor de Amerikaanse ontwerpster Rachel Comey. Dit om een simpele reden: iedere keer ik een paar leuke schoenen spotte, bleken die van La Comey te zijn. En ik ben nu eenmaal een shoe kinda gal. 

Het merk startte in 2001 als mannenlabel, maar al snel begonnen ook vrouwen de kledij te kopen. In 2003 begon Rachel Comey bijgevolg met een vrouwenlijn, al snel de focus van het merk. De collecties laten zich kennen door vintage-inspiratie en hebben steeds een vleugje rock 'n roll in zich. Ook voor volgende winter heeft Rachel Comey weer heel wat moois in het verschiet. 

In België kan je Rachel Comey kopen bij Hunting & Collecting. Op naar Brussel!

page loaded