Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Peace Treaty

Door Tiany op 15.08.2011

Het merk A Peace Treaty focust op het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde juwelen en kledij voor het luxesegment. Het merk werd geboren als persoonlijk pact tussen Middenoosterse Moslima Farah Malik en de Lybische Joodse Dana Arbib om artiesten en vakmensen in gebieden van politieke onrust werk te bieden.

Het resultaat? Artisanale high fashion, waarbij etnische craft naar een hoger niveau getild wordt.

Concreet betekent dit prachtige handgemaakte juwelen en sjaals, de ideale aanvulling van je wintergarderobe en helemaal anno nu. Eerlijke stuks met een authentieke feel, me like mucho! Op de website van A Peace Treaty kan je alle items shoppen, deze worden dan op bestelling gemaakt.

page loaded