Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany as a bling bling Gini in a bottle

Door Angelique op 12.08.2011

Mogen we even jullie aandacht voor het goede doel? Superthanx want het is echt een supermooi project. Gini, je weet wel dat frisse groene drankje ook wel lekker met Gin, zet zich in voor jongeren. Dat zie je ook aan de recentste campagnebeelden. En we like it al lot, waarom? Omdat er ook een supermooie zaak aan verbonden is. Het opvallende groene Gini flesje is gerestyled door bekende Belgen als  Louis Talpe beter bekend als de mooie Mega Mindy lover,  MC'er Akro, onze goede designerfriends Black Balloon en ons eigenste Anna Wintour maar dan iets zachter van aard, Tiany Kiriloff.


Louis Talpe & Akro 


Black Balloon & Tiany Kiriloff

KISS by Gini heeft als doel jongeren aan te sporen om iedereen te aanvaarden en te respecteren.  De flesjes worden verkocht via opbod en de opbrengst van de gepersonaliseerde collectors items gaat integraal naar Sida’SOS en Responsible Young Drivers.

Dat vinden we een schone zaak en uiteraard willen we dat Tiany's flesje het meeste opbrengt dus bieden, bieden, bieden maar op eBay.

page loaded