Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wolford FW11: iconic as ever

Door Lies op 10.08.2011

Wolford, het iconische legwear brand, staat er nog steeds. Wij mochten de FW11-collectie bewonderen en waren met verstomming geslagen: niets stoffigs aan, aan die good old Wolford. Wat wij niet wisten, was dat het Oostenrijkse label ook een mooi aanbod aan apparel heeft. Dus bovenop de allerbeste en -leukste panties, kan je er ook terecht voor zeer kwalitatieve outfits. Wij kunnen het weten, want tried, tested and approved!

Pluspuntje: de zeer strakke jurken zijn zo goed gemaakt, dat elk mogelijk builtje of putje mooi gecorrigeerd wordt, we like! Nog een pluspuntje: de panties kosten misschien wel om en bij de 35 euro, je doet er dan ook wel 10x een H&M trio-pack mee.

page loaded