Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mango F/W11 fun met Kate Moss

Door Michael op 09.08.2011

Mango kiest voor Kate Moss als gezicht voor haar nieuwste herfst- & wintercollectie 2011. Maar echte fashionista's weten dat dat geen nieuw nieuws is. Wat er wel vers van de pers rolt is de gloednieuwe backstage video waarin Miss Moss opnieuw samenwerkt met topfotograaf Terry Richardson. De video toont alles behind-the-scènes tijdens de opnames van de tv-campagne voor komende winter. 

Miss Moss showt de nieuwe F/W11 collectie van Mango. De tv-spot zal wereldwijd getoond worden. Na Scarlett Johansson & Olivia Palermo is het dus tijd voor het Kate Moss tijdperk @ Mango. Het topmodel & Richardson maakten al een video The Great Escape enkele maanden geleden. Nu is er dus nog meer Mango fashionvideofun. Just take a peek!

page loaded