Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv Streetlook V

Door Michael op 09.08.2011

Een hele zomer lang kan je door Belmodo.tv gespot worden op de meest trendy places-to-be. All we need is your style. Check iedere week hier op Belmodo.tv wie volgens ons dé summer streetlook heeft, de hele shoot kan je bekijken via de Schweppes Facebook-pagina.
 

Vorige week was Kortrijk aan de beurt. Daar spotten we deze lady die onze harten deed sneller slaan met haar zwart-wit look met cognackleurige accessoires. Deze week gaan we wederom naar badstad Knokke, kijk dus zeker uit naar onze Belmodo.tv-camera! Check hier trouwens ook de Belmodo.tv streetlook I uit Brussel, de Belmodo.tv streetlook II uit Antwerpen , de Belmodo.tv streetlook uit Gent en de Belmodo.tv Streetlook uit Knokke.

page loaded