Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel Beach Tour Express

Door Michael op 08.08.2011

Hoink, hoink ... maak plaats voor de Diesel Beach Tour Express! Ben je toe aan een zonnige dagje on the beach? Ok, het Belgische weer heeft zijn grillen maar hier toch een extra stimulans om er te geraken. Diesel rijdt rond met een coole autobus en neemt je mee naar een geheim strand. Daar kan je héérlijk ontsnappen van de alledaagse drukte. Veel hoef je niet in te pakken want Diesel zorgt voor alles: bikini's, drank, food, entertainment en natuurlijk het perfecte strand! 

Het enige wat je moet doen is de Diesel Facebookpagina in de gaten houden. Liken en alle tips opvolgen. Tag jezelf en al je vrienden en wie weet raak je geselecteerd! De autobus rijdt door België & Nederland de komende maand dus make yourself ready voor de Diesel Beach Tour Express!

Check de Facebookpagina van Diesel.

page loaded