Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jong talent: Wolf by Sofie Claes

Door Tiany op 04.08.2011

Kersvers modetalent Sofie Claes werd voor de winter van 2011 geïnspireerd door klassieke militaire uniformen. De elementen minimalisme, geometrische vormen en kwaliteitsvol vakmanschap zijn de pijlers van haar label Wolf. De visie van het merk is om kleding te creëren die de persoonlijkheid van de vrouw die ze draagt te versterken. Een creatieve, sterke vrouw met een vleugje nostalgie en mysterie.

Het hele merk is made in Belgium en bij deze nog meer Belmodo.tv-approved. Ieder product is uniek met een identificatienummer, dat de items onderscheidt. Hou Wolf. zeker in de gaten, want dit is nog maar het begin!


Campagnebeelden AW 11// Snapshots van Showroom Belgium// Alle foto's: Wolf. by Sofie Claes

page loaded