Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Some SS2012 inspiration…

Door Michael op 04.08.2011

La Belgica durft af & toe wispelturig zijn want we hebben nog maar sporadisch mogen genieten van dat lekker zomerse weertje. Geen nood in de magische bol van Belmodo.tv spatten de zomerse kleuren en sferen alvast door elkaar voor volgende zomer. Het Belgische merk Caroline Biss kiest alvast voor kleur, kleur, kleur voor haar SS2012 collectie. Caroline Biss is een klassieker ondertussen in het Belgische modelandschap. Haar collectie bewandelt hetzelfde classy pad maar durft te verrassen met supervrouwelijke en sensuele designs. Klassiek dus, ook voor volgende zomer, maar met bijzonder flatterende ontwerpen.
Het brand creëert silhouetten waar de vrouwelijkheid van afspat maar nooit de grens van cheap looking overschrijdt. De SS2012 collectie focust zich op oranje, blauw, groen & geel. Verfrissende combinaties met een classy uitstraling. Kleedjes die de taille accentueren, jouw lengte vergroten en de schouders op een perfecte manier benadrukken. Af en toe een print maar niet overdreven veel maakt de zomer van Caroline Biss eentje om naar uit te kijken.Caroline Biss is een Belgisch label en alleen daarom mogen we bijzonder fier zijn! Laat je alvast inspireren voor volgende zomer & doe alsof die winter al voorbij is grin

www.carolinebiss.com

page loaded