Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv Streetlook IV

Door Patricia op 02.08.2011

Een hele zomer lang kan je door Belmodo.tv gespot worden op de meest trendy places-to-be. All we need is your style. Check iedere week hier op Belmodo.tv wie volgens ons dé summer streetlook heeft, de hele shoot kan je bekijken via de Schweppes Facebook-pagina.

Vorige week was Knokke aan de beurt, waar we deze leuke dame van haar scooter zagen stappen. Wij zijn verliefd op haar korte coupe, de blazer, de manier hoe ze haar schoenen knoopt en haar hele Mod anno 2011-look in het algemeen!

Deze week gaan we naar Kortrijk , kijk dus zeker uit naar onze Belmodo.tv-camera! Check hier trouwens ook de Belmodo.tv streetlook I uit Brussel, de Belmodo.tv streetlook II uit Antwerpen en de Belmodo.tv streetlook uit Gent

page loaded