Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Elise Viste

Door Tiany op 31.07.2011

Elise Viste, a.k.a. jong talent van eigen bodem, studeerde zopas af van La Cambre en stelde tijdens haar masterjaar een collectie samen die de titel "Ex-Interior" draagt en 12 silhouetten omvat. Het gaat vooral om T-shirts, broeken en vesten, waarbij Elise haar instinct volgde op alle vlakken: materialen, vormen, kleur. Ze werkt veel met bestaande stukken maar vertrekt steeds van het lichaam. "Ik bedacht mijn stukken zoals het menselijk lichaam: rekening houdend met hun binnenste, hun structuur en hun huid. Ik hou er ook van als er een dierlijk kantje in mijn ontwerpen zit: pluimen, nepbont... I love it!", aldus Elise.

Momenteel zoekt deze getalenteerde jongeling naar een atelier in eender welke stad waar ze haar talenten verder kan ontplooien. Remember her name, world!

page loaded