Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever 21 welcome to Belgium

Door Angelique op 29.07.2011

Een dikke maand geleden trakteerde Forever 21 ons al op een spetterende launch party in Brussel, het video verslag zie je hier in Forever 21, the party with lots of fashion people. En ja hoor gisteren mocht Belmodo.tv al een eerste keer privé gaan shoppen in de eerste store van het land.  De eerste indruk van de F21 shop? AAAAAAAAAAA-mazing big. Wat een oppervlakte! 


Tussen de F21 kleedrekken ontmoette de supersympathieke Linda Chang. Ze is de dochter van de Forever 21 founder en ondertussen runt ze mee de fashion business van papa. Ze groeide op met het merk, ze is nu 29 en het L.A. based brand startte in 1981.

"It started as a small family company and after almost 30 years it still is a family story. In the meantime, we are a global company but at the headquarters we are with not that much people you might think. Of course  we make fast fashion, but it's a unique story cause every day you find new collections in the F21 store. We are fast but we have a small stock of each collection. That fits perfect with our thought of express yourself with the trends you love to mix and match for a very good price... Making the consumer happy is our most important job. I'm very happy to be in Belgium. This month it's Brussels, next month we will open the shop in Antwerp. Hope to see you there as well."


Het Forever 21 team uit L.A gisteren voor de gelegenheid in Brussel.: Chris, Kirstin and Linda

Linda vroeg me of ik een idee had of Forever 21 een beetje verwacht werd in België. Ik heb haar meegedeeld dat echt iedereen al heel erg lang wacht op de komst van F21, van de echte fashionista's tot de mode nieuwsgierigen. En ik heb haar gezegd dat we zaterdag de shop massaal gaan aanvallen ;o) Redenen genoeg om naar Brussel te trekken morgen want de eerste 500 bezoekers krijgen een cadeau. En er worden in heel Brussel kortingsbonnen uitgedeeld.


En waarom zijn we zot van F21? Het is een zeer expressief label. Veel prints, supermooie kleuren... Kortom een happy brand dat je een prettig gevoel geeft als je toch wel een paar outfits gescoord hebt voor weinig centen.

Forever 21 
Nieuwstraat 15 
1000 Brussel 

En goed nieuws want op vrijdag kan je ietsje langer shoppen, dan is de winkel open tot 20:00. See ya at Forever 21 en laat ons vooral weten hoe hard je in fashion overdrive bent gegaan ;o)

page loaded