Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Camilla Norrback AW 11

Door Tiany op 28.07.2011

De nieuwe wintercollectie van Camilla Norrback is draait volledig rond diversiteit en staat zoals gewoonlijk weer voor prachtige eco-luxe. De Scandinavische designer ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen en is gepassioneerd door politiek, mensen en het milieu. De vrouwencollectie toont strikken, vloeiende stoffen, gedrapeerde mouwen en rugdecolletés. De mannencollectie is modern en mannelijk, met strakke shirts, cardigans en harembroeken.


 

In de collecties vind je referenties naar de  typische kleuren, vormen en snit van de seventies. De winter kan er opeens niet snel genoeg aankomen!

Wil jij kans maken om een Camilla Norback jurk te winnen? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd.

page loaded