Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv Streetlook III

Door Patricia op 26.07.2011

Een hele zomer lang kan je door Belmodo.tv gespot worden op de meest trendy places-to-be. All we need is your style. Check iedere week hier op Belmodo.tv wie volgens ons dé summer streetlook heeft, de hele shoot kan je bekijken via de Schweppes Facebook-pagina.

Vorige week spotten we deze schone in Gent. Wij zijn verliefd op haar leuke handtas en platte Brogues, om nog maar te zwijgen over haar top met polkadots. Met deze look is ze zelfs al helemaal mee met de trends voor het komende najaar!

Deze week gaan we naar Knokke , dus watch out for some Belmodo.tv action! Check hier trouwens ook de Belmodo.tv streetlook I uit Brussel & de Belmodo.tv streetlook II uit Antwerpen

page loaded