Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Remembering Amy

Door Patricia op 25.07.2011

Dat Amy Winehouse overleden is op 27-jarige leeftijd heb je intussen al wel vernomen. Als je net als Belmodo.tv van een streepje soul houdt, ben je waarschijnlijk even droevig als wij om dit niet zo verwonderlijke nieuws. Het zou makkelijk zijn om Amy Winehouse te herinneren aan de hand van de gruwelijke foto's uit haar slechte periodes, waarin ze breedlachs zonder tanden poseerde of met bloedende voeten door het Londense nachtleven trippelde. Wij kiezen er echter voor om een paar van haar mooiere fashion moments in beeld te brengen. En nog eens heel hard mee te zingen met Back to Black.

Oh Beehive!

Amy's stijl is vooral te herkennen aan de grote beehive, zware eyeliner, outfits met een pin up-kantje, zware juwelen en een hoop tattoos. 

Beehives & retro elementen

De sailor-tattoos van Amy, deel van haar look. 

Amy tekende vorig jaar nog een kleine collectie voor Fred Perry.

Guess & Chanel, duidelijk geïnspireerd door La Winehouse.

page loaded