Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Hunkemöller Diaries

Door Tiany op 16.07.2011

Mijn verblijf in Amsterdam in het geweldige College Hotel komt bijna tot een einde. Na 2 dagen Amsterdam Fashion Week , met het creatief geweld van heel wat pas afgestuurde jonge Nederlandse ontwerpers en de nodige shopping sessies werden we vanavond verwacht in de Amsterdamse Westerfabriek. Waar we de creaties van Hunkemöller konden bewonderen tijdens een very pretty georganiseerde show die weliswaar een beetje deed denken aan dat ene Amerikaanse lingeriemerk, waar we het niet nader over zullen hebben...

Lingerie en badpakken passeerden de revue op onwaarschijnlijk beeldige bodies waar menig vrouw -ikzelf- spontaan van begint te  kwijlen en zich afvraagt waarom ze niet in de rij stond toen de lange benen werden uitgedeeld.

Ik zweer het u... vanavond heb ik gewoonweg officieel de langste benen ter wereld op de catwalk zien paraderen in de very exotic niemendalletjes van Hunkemöller.

Zeer voruwelijk en sexy, kleurrijk en speels, in een mix van kant en blinkende satijnen en coupes die werkelijk tot de verbeelding spraken.... Was I impressed? Absoluut en vooral aangenaam verrast door de kwaliteit van show en creaties die ons werden voorgesteld tijdens een perfect georchestreerd défilé. Bovendien zijn de efforts van het merk duidelijk zichtbaar en kan je gerust spreken van mooie slipjes en BH's die betaalbaar zijn en beantwoorden aan de juiste esthetiek van lingerie. Ook de Hunkemöller badcollectie voor de zomer van 2012 kon me helemaal bekoren... flash forward please!

Goodies op elke plaats... woo hoo, thanx Hunkemöller.

Bring it on, them fab bodies: pretty booties, endless legs and perfect boobies... 

And from the lingerie on to the swimwear!

THE LONGEST LEGS EVER!!!!!

thanx to The Pannie aka Miss Elle.be for some of the pics... had some camera issues, you see...

Leave you with the longest legs en na dit vrouwelijk schoon, wacht ik nog even met het posten van mijn outfit smile 

Stay tuned for more A'dam adventures...

page loaded