Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Just to tease you…AIFW

Door Tiany op 15.07.2011

Halve Nederlander, woonachtig te België, verzot op Albert Hein, wordt uitgenodigd naar Amsterdam voor de Fashion Week... De reacties bij het horen van dit nieuws zijn daarom ook laaiend enthousiast. Yours truly trekt voor haar vertrek nog richting Clientology, kwestie dat het haar goed zit, pakt massa's sandalen en zomerse niemendalletjes in.... maar houdt helaas geen rekening met de weersvoorspellingen die stortbuien aankondigen... effectieve stortbuien die van links en rechts komen en waar zelfs geen KW of reuze paraplu tegenop kan. 

Of er pics zijn van mijn AIFW outfit? Wederom vergeten, sorry... ik was weer te hard bezig met de inspirerende fashion van onze Noorderburen en met de geweldige creaties die op de catwalk werden geshowd... maar ik kan je verzekeren dat ik er kleurrijk uitzag en een beetje nat...

Bij deze een kleine tease, gezien ik weer in mijn douche moet springen en me moet klaarmaken voor weer een nieuwe dag creatief geweld, Hunkemöller show inbegrepen, wat dan eerder voor heel erg sexy pics zal zorgen en wie weet ook wat BN'ers... keep you posted 

Dutch Fashionista's

Killer heels

The G-Star LICHTING 2011 show: meer uitleg en heel veel pics in een volgende post

Fashionably facing the A'dam hurricane... Glam*it Els and me...

How to make a room explode in 60 seconds...

ohhh ja en voor de verandering heb ik ook een beetje geshopt... en schoenen gekocht...muhahahahahahhahahaha...

 

page loaded