Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv Streetlook I

Door Patricia op 15.07.2011

Summer is in en dat betekent tijd voor feestjes, terrasjes, op stap gaan en rond hangen met je vrienden op leuke plekken. Een hele zomer lang kan je door Belmodo.tv gespot worden op de meest trendy places-to-be van de kust tot het binnenland. All we need is your style. Check vanaf nu iedere week hier op Belmodo.tv wie volgens ons dé summer streetlook heeft, de hele shoot kan je bekijken via de Schweppes Facebook-pagina.

Vorige week spotten we deze enthousiaste schone in de straten van Brussel. Wij vielen voor haar denim op denim look, mooi gestyled met een gestreepte top. 

Deze week spotten we de Belmodo Streetlook II in Antwerpen en next up zijn... de Gentse Feesten!

page loaded