Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nokia & Elle Style Correspondent: Vote Belgium to the top!

Door Tiany op 13.07.2011

Nokia & Elle zijn momenteel internationaal op zoek naar een Style Correspondent naar aanleiding van de lancering van de nieuwe roze Nokia N8. De eerste en tweede ronde werden al worldwide uitgevochten, met 50 halve finalisten tot gevolg.

Maar liefst drie van die lucky stylish ladies zijn bloggers van bij ons. Paulien, Kim en Nathalie maken dus een grote kans om in de finale 8 te raken, wat zou betekenen dat ze naar New York Fashion week mogen trekken! Tijd dus om een handje te helpen en deze meisjes naar de top te stemmen. Klik door naar de facebookpagina van de wedstrijd, zoek in de "gallery" naar Brunette blogging, The Merry Makers en Polienne, en liken maar! Veel succes girlies!

page loaded