Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Run baby, run: Nike+ sportwatch GPS

Door Patricia op 12.07.2011

Ik ben niet de meest gedisciplineerde sporter, verre van. Groepssporten zijn niet mijn ding en die plannen om Yoga te gaan doen blijven maar in de kast liggen. Tegelijkertijd is de motivatie om alleen naar buiten te trekken in weer als dit ver te zoeken, ondanks het feit dat ik me niet zo lang geleden runners in een knalkleurtje aanschafte. Daarom lijkt de Nike+ SportWatch GPS een geknipte oplossing voor lazy people zoals ik.  

Het kleine apparaatje motiveert je en heeft ook nog eens een social media aspect  door zijn rechtstreekse verbinding met nikeplus.com. Het apparaatje houdt je hartslag bij, telt je calorieën en houdt bij hoe ver en waar je gelopen hebt.  Het apparaatje herinnert je zelfs om te gaan lopen. Bijna zoals een combinatie tussen een personal trainer en een tamagotchi. 

Deze virtuele coach ligt vanaf 15 juli bij ons in de winkels en staat bij deze op mijn must have lijstje!

page loaded