Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch out for the full blooded

Door Tiany op 11.07.2011

Een dikke maand geleden gingen we met Belmodo.tv naar de Swatch Girl Pro contest in Frankrijk. Naast een instant cursus surf-till-ya-drop kregen we ook een exclusieve preview van de komende Swatch collecties. Ondertussen vind je vanaf vandaag deze nieuwe Full Blooded modellen met bijhorende kleuren in de winkel. 


En dit zijn sowieso onze favorieten en how come? Wat denk je ;o) We like the colors.

Zo'n nieuwe Full Blooded is very fashion. Je kan het horloge sporty dragen zeker nu tijdens de zomer passend bij je eye candy bikini. Maar ook very chic bij je zomerjurk. Een Full Blooded Swatch scoor je vanaf 125 euro. Meer info en verkooppunten vind je via swatch.com

page loaded