Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Magdalena: hemels Belgische mode

Door Angelique op 04.07.2011

Een Belgisch label dat je zeker moet ontdekken is Magdalena. Check gewoon even www.magdalenacollection.be and you know what we mean.

De Magdalena vrouw is een creatie uit de leefwereld van Antwerp based ontwerpster Nathalie Lachat. Belmodo.tv mag jullie exclusief een preview geven van de FW 2011 collectie. Komend Magdalena seizoen is gebaseerd op de Mayaanse cultuur en hun toenmalige fascinatie voor dag en nacht. Die visie op de dualiteit van 1 dag is vertaald in een sterke , gestroomlijnde collectie waarvan de Magdalena godin/ warrior centraal staat.  Zij moet zich als  stadstijger steeds bewapenen tegen de invloeden van anderen. De luxematrialen die ze draagt  zijn slechts een hulpmiddel om haar te helpen in kracht te blijven. We like this surrealistic vision ;o)


Aub, uit de hemelse dualiteit geboren de Magdalena FW 11 The Gold Edition met als model de Belgische topper Paulien Riemis, die je dagelijks ook kan volgen via haar blog Polienne. Knap fotowerk door de lens van fotograaf Philippe Mathys, die o.a. ook al samenwerkte met Les Hommes.

Magdalena is met de fall/winter 2011 collectie toe aan haar zevende seizoen, jaargang nr. 4 dus. Het is wat ons betreft een zeer mooi merk met zeer veel allure en potentieel. 

Je shopt Magdalena nationaal o.a. in Antwerpen bij Garderobe Nationale, in Gent bij Elle et Gand, in Hasselt bij La Bottega. En ja hoor je vindt het ook al internationaal in Parijs, Amsterdam, Athene en zelfs het Italiaanse Toscane. Check de Magdalena site voor alle verkoopadressen.

page loaded