Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Chanel nieuws in overdrive: Books, kittens… and a whole lot of Freja

Door Patricia op 04.07.2011

Gooi Madame Carine Roitfeld, Kaiser Karl en model du moment Freja Beha Erichsen in de mixer en wat krijg je? De nieuwe wintercampagne van Chanel, die uiteraard verre van gewoontjes is. Girl crush Freja kruipt in de rol van Chanel kitten en poseert in een fotohokje. Onder het waakzame stilistenoog van La Roitfeld werd ze in een jumpsuit met bijhorende Chanel-bloemen als oren en een stel snorharen om de kitten-look af te maken.

Meer nieuws van het Chanel-front: Peter Farago en zijn vrouw, Ingela Klemetz-Farago, brengen het boek Northern Women in Chanel uit.  Hij is fotograaf, zij stilist, de ideale combinatie om een fotoboek over het bekende label uit te brengen. Het boek bundelt editorials en foto's van Scandinavische modellen als Carmen Kass, Theres Andersson en Freja Beha Erichsen, uiteraard in Chanel. Het boek zal worden uitgebracht in beperkte oplage van iets meer dan 2000 stuks en is voor 155 euro te verkrijgen via de website van Farago Publishing.

page loaded